top of page
  • Yazarın fotoğrafıHealer

"Healy Frekans Cihazı" İle Şifalanma Nedir

Healy Frekans Cihazı, teknoloji ile tıbbın birleşmesi sonucu oluşmuş dijital bir üründür.


On yıllardır kullanılan frekans teknolojilerinin en gelişmiş ve bireysel kullanıma yönelik olan taşınabilir halidir. Yaklaşık 35 gramdır ve bir kibrit kutusu büyüklüğündedir. Cep telefonunuza yüklediğiniz uygulamadan kumanda edilerek kullanılır. Satın aldığınız programları çalıştırabileceğiniz, sağlığı korumak ve geri kazanmak adına ister profesyonel ister bireysel kullanıma uygun yüksek teknoloji ürünüdür.



HEALY FREKANS CİHAZI NEREDE ÜRETİLDİ?

Healy, Alman menşeli olup Time Waver markasının bir ürünüdür. Frekans teknolojileri dünyada özellikle Çin, Rusya, Almanya ve Japonya ağırlıklı piyasaya çıkmaktadır.


Farklı kliniklerde 15 yıl boyunca alınan binlerce sonuç ile elde edilmiş birikimler, sağlığı koruma adına hazırlanmış talepler doğrultusunda oluşturulmuş programlar içerir.


Healy markası ile başta Avrupa’da olmak üzere Türkiye’de de 2019 Eylül ayı itibariyle satışa başlamıştır. Taşınabilir ve kolay kullanım olması nedeniyle özellikle Avrupa piyasasında ciddi talep görmüştür.


CİHAZ TAM OLARAK NE İŞE YARAR?


Sağlığımızı korumak ya da var olan dengesizlikleri düzenlemek için hücrelerimizin ihtiyaç duyduğu frekansları mikro akım uygulama yöntemi ile verir. Cihazın tam olarak ne işe yaradığını anlamak için öncelikle hücre zarı gerilimi sürecini bilmek gerekir.


Hücrelerimiz gerek yaşın ilerlemesi gerekse dışsal etkenler yüzünden hasar görür ve olması gereken ideal titreşim seviyesinden aşağılara düşerek görevlerini ifade edemezler. Bu şekilde artan bozulmuş hücreler organların ya da sistemlerin görevlerini yerine getirmesine engel olur. Bazen de hücreler bir süre sonra habis dediğimiz tümörlü hücreye dönüşerek ciddi rahatsızlıklara neden olur.


Sağlıklı hücre -70 mv akım olarak kabul edilen seviyede olurken hastalanan hücreler -30, tümörlü hücreler -20 seviyesine düşerler ve son olarak 0 seviyesinde hücre ölümü gerçekleşir.



İşte bu noktada cihazda yüklü olan programlar düzgün kullanıldığında hücrelerin ideal düzeylerine geri dönmesi sağlanır. Tabii ki bu süreç bir günde düzelecek bir durum değildir. Kişinin yaşı ve beslenme şartlarına göre değişkenlik gösterir.


BÜTÜN ORGANLARIMIZ İÇİN AYNI FREKANS MI VERİLİYOR?


Tabii ki hayır. Organlar, sistemler ve diğer psikolojik durumlar için ideal frekans aralığı farklıdır. Healy’nin en önemli özelliği kişiden kişiye ihtiyacın da farklı olduğu gerçeğine göre hareket etmesidir. Her kullandığınızda o günkü durumunuza göre size farklı aralıklarla mikro akım sinyali gönderir.

CİHAZ RADYASYON İÇERİR Mİ?


Cihaz, sağlığı olumsuz etkileyecek herhangi bir özellik taşımaz.


CİHAZI KULLANMAK KOLAY MI?


Cihazı, akıllı telefonu kullanmayı bilen herkes kullanabilir. Aile büyüklerinin de rahatlıkla kullanmasını sağlayabilirsiniz. Cihaz, kendi şarj cihazı ile şarj olur. Taşınabilir ve giyilebilir olması sebebiyle ister yakanızda ister cebinizde, masanızda ya da yatağınızın başucunda bulundurarak günün her anında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Spor yaparken, yemek yaparken, dizi izlerken, araç sürerken, ders dinlerken size engel olmaz.


HEALY’NİN APARATLARI VAR MI?


Bileklik aparatı, kulak memesine takılan mandal ve de sırta yapışan elektrotlar olmak üzere üç ayrı aparatı vardır. Ağırlıklı olarak el bileğine takılan aparat ile kullanılmaktadır. Hangi programda hangi aparatın kullanılacağı ekranda gösterilir. Bu aparatlar size engel olmaz. Aparatların kullanım başına 15-20 kuruş gibi bir yıpranma payı vardır. Yıpranan aparatları ücret karşılığı yenileyebilirsiniz.


CİHAZDA BAŞKA HANGİ ÖZELLİKLER VAR?


Cihaz iki ayrı üniteden oluşur. Cihazı boş bir cep telefonu olarak düşünebilirsiniz. İndirdiğiniz ya da satın aldığınız programları kullanabilirsiniz. Cihazın küçüklüğü sizi aldatmasın. Eskiden bir video kaset yaklaşık gram ağırlığında ve 15 cm boyunda iken şimdi küçük bir hafıza kartına yaklaşık yüzlerce film ve şarkıyı taşıyabilmektedir. Teknolojinin gelişimi doğrultusunda bu cihaz da çok geniş bir bilgi içermektedir.


Cihaz 2 ana üniteden oluşur:



1. Frekans programlarının olduğu, 140’a yakın organ ve psikolojik durumlar için hazırlanmış programlardan oluşan 15 ayrı modül.


2. Rezonans kısmı dediğimiz, kişinin ister kendisinin ister profesyonel olarak bir başkasının aurasını, organ durumlarını, meridyen rezonansını, aminoasit ölçümünü, çakralarını, dolaşım ve diğer sistemlerini ölçebileceği pratik check-up özelliği.


İkinci kısım daha çok profesyoneller için önerilmektedir. Tabii ki bütçesi uygun olan herkes alıp kendisine ya da aile üyelerine ölçümler ve buna göre uygulamalar yapabilir. Bu kısımlara ayrı ayrı değineceğiz.


1.ÜNİTEDE NELER VAR?


FREKANS MODÜLLERİ olarak adlandırdığımız setler vardır. Birbiri ile ilgili programlar aynı modülde yer almıştır. Cihazı satın alırken Başlangıç Paketi’nde en çok ihtiyacınız olan program setini seçebilirsiniz. Birçok kişinin ihtiyacını kapsayacak programlar başlangıç paketinde yer almaktadır. İsterseniz diğer program modüllerini daha sonra satın alabilirsiniz. En büyük paketi satın aldığınızda ise hem 140 programa hem de ölçüm ve rezonans özelliği olan Rezonans Modülü’ne sahip olabilirsiniz.


1.UYGULAMADA (PEMBE APLİKASYON) YER ALAN PROGRAM MODÜLLERİ VE İÇERİKLERİ:


1-ALTIN DÖNGÜ MODÜLÜ:


7 adet karma programdan oluşur. Bu programlar bağışıklığı düzenleyici, dengeye getirici, sinir sistemini rahatlatıcı, kaslar ve boşaltım sistemi ile ilgili olarak ortalama bir insanın ihtiyacı olan genel program frekanslarını içerir. Cihazın başlangıç paketinde cihazın aparatları ile birlikte cihaza yüklenen ALTIN DÖNGÜ KARMA MODÜLÜ de yer alır. Buradaki programları ihtiyaca göre sırası ile ya da rasgele kullanabilirsiniz. Sürekli olarak dışsal etkenlerin ve bozuk beslenme rejimi içerisinde yaşayan bizlerin ideal frekanslara her zaman ihtiyacı vardır.


Bu modülde yer alan programların isimleri:


1.SAF


2.DENGE


3.VARLIK


4.RAHATLIK


5.BIRAKMA


6.ENERJİ


7.BAKIM


Kısaca toksinleri atmada, kasları rahatlamada, sinirsel rahatlık ve enerji kazanmada bu programları kullanabilirsiniz. Genel ihtiyacımız olan birçok özellik bu karma programlarda yer alır.


2.-FİBROMİYALJİ/MİGREN/AĞRI MODÜLÜ:


Bu modüldeki programların Avrupa’da ve ABD'de destek tedavileri alanında “medikal belgesi” vardır. Ülkemizde henüz “wellness cihazı” olarak geçtiği için hastalık isimleri kullanılamamaktadır, programlar numaralıdır.


Bu modüldeki programlar:


1- KRONİK AĞRI


2- KRONİK SIRT AĞRISI


3- DİŞ ÇENE LOKAL


4- EKLEM BÖLGESEL


5- MİGREN


6- UYKUSUZLUK


7- ENDİŞE


8- DEPRESYON


Sekiz adet programdan oluşan modülde birbiri ile ilgili programlar vardır. Türkiye’de en çok satın alınan modüldür. Özellikle fibromiyalji alanında ciddi vakaların olduğu ülkemizde migren vb. rahatsızlıklarda buradaki programlar rahatlatıcı ve iyileştirici destek sağlar.


Cihazı başlangıç paketi olarak satın aldığınızda, hediye olarak seçebileceğiniz ikinci modülü isterseniz Ağrı Modülü olarak belirleyebilirsiniz.


3.ÖĞRENME MODÜLÜ:


Sınava hazırlanan öğrencilerde, ileri yaşlarda hafıza sorunu yaşayan kişilerde en çok ihtiyaç duyulan modüldür. Hiperaktivitede ya da otizmli çocuklar için de bu modül tercih edilmektedir.


Bu modüldeki programlar:


1. SINAV


2.STRES


3.ODAKLANMA


4.HAFIZA


5.KONSTRASYON AKUT


6.STRES AKUT


Buradaki programları sırası ile ya da en çok ihtiyaç duyduğunuzu düzenli olarak kullanabilirsiniz. Beyinsel aktiviteleri uyararak sizin daha dikkatli ve odaklanmış olmanızı sağlar. Hafıza sorununu azaltırken MS vb. rahatsızlıkların ilerlemesini yavaşlatır.


4. RUHSAL DENGE MODÜLÜ:


8 farklı programdan oluşur. Depresyonda olanlar, sakinleştirici hap kullananlar, sigara bağımlılığı olanlar başta olmak üzere akıl sağlığımız ve bağımlılıklarımızı azaltma adına bu modülü ihtiyaca göre tercih edebilirsiniz. Olumlu düşünme, pozitif yaşam başta olmak üzere psikolojik sorunlarda en çok tercih edilen modüldür.


1. MANEVİ GÜÇ


2. DUYGUSAL ESENLİK


3. İYİ HİSSETME SİST.


4. GENEL MEMNUNİYET


5.GENEL MEMNUNİYET AKUT


6. MANEVİ BÜTÜNLÜK


7.RUHSAL ESENLİK


8. AKLİ DENGE AKUT


5.GÜZELLİK CİLT MODÜLÜ:


11 adet programdan oluşur. Daha çok kadınlar tercih etse ve güzellik merkezleri satın alsa da saç programı erkekler tarafından daha çok kullanılmaktadır.


Bu modüldeki programlar:


1- İÇ GÜZELLİK


2- SAÇLAR


3- CİLT


4- YAŞLANMA


5- TIRNAKLAR


6- CİLT ESNEKLİĞİ


7- YARALAR


8- AKNE


9- YARALAR LOKAL


10- YARA İZLERİ SİSTEMSEL


11- YARA İZLERİ DESTEK


Ciltteki yara izlerinin daha hızlı iyileşmesini destekler, ayrıca bu modüldeki programlar kozmetik ürün seçiminizde ekonomik olarak daha satın alınabilir ürünler ile daha etkin sonuçlar almanızı sağlar.


6-BİOENERJETİK DENGE MODÜLÜ 1 :


12 adet programdan oluşan bu modülde yine en çok tercih edilenler arasındadır.


1- BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ


2- SOĞUK (soğuk algınlığı)


3- ALERJİLER (aşırı duyarlılık)


4- GÖZLER


5- HORMONLAR


6- BAĞIRSAK


7- SİNİRLER


8- HAREKETLİLİK


9- DOLAŞIM SİSTEMİ


10- CİNSEL GÜÇ


11- MENOPOZ


12- ADET LOKAL


Özellikle bağışıklık ve soğuk algınlığı en çok ihtiyaç duyulan program iken menopoz sorunlarının azaltılması sürecinde gerekli olan program ile adet sorunlarının azaltılması için gerekli programda yer almaktadır. Erkeklerin en çok ihtiyaç duyduğu cinsel güç programı da bu setin içindedir. Tabii ki bağırsak, göz, sinir ve dolaşım sistemi programları da düşünüldüğünde bir hayli zengin bir modüldür.


7-BİOENERJETİK DENGE MODÜLÜ 2-


Bir öncekinin devamı olarak 12 adet farklı program bulunur. En çok tercih edilen setlerin başında gelmektedir.


1- BAĞIRSAK


2- BAKTERİLER


3- BADEMCİKLER


4- KARACİĞER


5- GIDA İNTOLERANSI


6- TOKSİNLER


7- BAŞ


8- PROSTAT


9- AKCİĞER


10-TİROİT


11- EKLEMLER KEMİKLER


12- SİYATİK BÖLGESEL


8-MERİDYENLER 1-MODÜLÜ


Bedeninizin meridyen sistemi düzeyinde ihtiyacınız olan programları içerir.


1- ALERJİ


2- BAĞ DOKU


3- İDRAR TORBASI


4- KALIN BAĞIRSAK


5- İNCE BAĞIRSAK


6- YAĞ DEJENERASYONU


7- SAFRA KESESİ


8- EKLEMLER


9- CİLT


10-KALP


9-MERİDYENLER 2 MODÜLÜ:


Bir önceki modülün devamı niteliğindedir. Bedeninizin meridyen sistemi düzeyinde ihtiyacınız olan programları içerir.


1- HORMON DENGESİ


2- DOLAŞIM SİSTEMİ


3- KARACİĞER


4- AKCİĞER


5- LENF SİSTEMİ


6- MİDE


7- DALAK PANKREAS


8- SİNİR MERİDYENİ


9- BÖBREKLER


10-ORGAN MERİDYENİ


10-ÇAKRALAR:


Çakralar özellikle enerji ile çalışanların tercih ettiği bir modül olup dileyen herkes satın alıp kullanabilir.


1- TAÇ ÇAKRA


2- 3.GÖZ ÇAKRA


3- BOĞAZ ÇAKRASI


4- KALP ÇAKRASI


5- KARIN ÇAKRASI


6- SAKRAL ÇAKRA


7- KÖK ÇAKRA


Çakraların her birinin bulunduğu bölgedeki hormon salınımını uyardığını ve bozulan sistemi dengelediğini unutmayın.


11-KORUMA PROGRAMLARI:

Hücresel bazda duyarlılık için sadece cihazla kullanılan, aparatlara ihtiyaç olmayan programlardır.


1- GENEL KORUMA


2- ELEKTRONİK DUYARLILIK


3- HÜCRE


4- ZİHİNSEL


5- JEOPATİ


6- GEZEGENLER


7- İNCELİKLİ


8- UYKU


Gezegenlerin olumsuz etkisinden kurtulmak için gezegen programı kullanılırken olumsuz enerjilerden korunmak için GENEL KORUMA programı tercih edilir. Çok yönlü ve etkili bir modüldür.


12-MESLEK /UYKU MODÜLÜ:


Aşırı stresli işyerinde çalışanlar ve uyku sorunu yaşayanlar başta olmak üzere zihinsel denge ihtiyacı olanlar için tavsiye edilir.


1- OLUMLU DÜŞÜNCELER


2- SİNİRSEL DENGE


3- YORGUNLUK


4- AŞIRI ÇALIŞMA


5- AŞIRI STRES


6- AŞIRI ÇALIŞMA SİSTEMİ


7- UYKU SİSTEMİ


8- YATAKTA İSTİRAHAT


9- DÜZENLİ UYKU


10- HASSAS AKIM


13-FITNESS MODÜLÜ:


Sporculara ve ağır çalışanlara tavsiye edilir.


1- AĞIRLIK


2- KAS


3- DOLAŞIM


4- PERFORMANS


5- GÜÇ


6- DAYANIKLILIK


7- REJENERASYON


8- DERİN RAHATLAMA


14-DEEP CYCLE/ DERİN DÖNGÜ MODÜLÜ:


Tedavi sonrası destek ve tamamlayıcı programlar vardır.


1-İLK UYGULAMA


2- İKİNCİ UYGULAMA


3- ÜÇÜNCÜ UYGULAMA


4- YAŞAM NEFESİ


5- BÜNYENİN TEMİZLENMESİ


6- SİNDİRİM


7- KÖKLERE GİTMEK


8- SERBEST AKIŞ


9- YENİLENME


10- BÖBREK KADINLAR


11- BÖBREKLER ERKEKLER


12- İÇ HUZUR


2.UYGULAMADA (MAVİ APLİKASYON-RESONANCE) YER ALAN ÖZELLİKLER NELERDİR?


REZONANS MODÜLÜ olarak adlandırılan modülde


a) Aura analizi:


Kişinin aurasını ölçebileceğiniz modüldür. Çakraların ne kadar aktif olduğunu yüzdesel oran şeklinde görebilirsiniz. Kendinize veya danışanınıza tavsiye edebileceğiniz olumlamalar, şifalı taşlar gibi birçok tavsiye ekranda çıkar. Doğal bir yaşam koçu özelliği taşır. Bu kısım Türkçe’dir.


b) Rezonans Analizi:


Bu kısım daha çok doktor, fizyoterapist, eczacı, bioenerji uzmanı, yaşam koçu ve psikologlar için olduğu kadar kendisi ve ailesi için uygulama düşünenlere de hitap eder


Rezonans kısmında kişinin yaydığı frekansı istediğiniz ortamda basit bir ölçümle analiz edip kişinin organsal analiniz ve aura analizini yapabilirsiniz.


Ayrıca artık Healy ile “Aminoasit-Vitamin-Mineral” ölçümü de yapabilir ve eksik olanların frekanslarını kendinize ya da ölçüm yaptığınız kişiye gönderebilirsiniz.


Aura analizi ise yine hangi çakranın ne kadar aktif olduğunu, kişinin genel enerji düzeyini gösterir.


Organsal Tarama:


Burada ise organların ölçümü yapılır. Kişinin taramasında enerji bazlı en çok dengesizlik gözüken organlar ilk beş sıralamasına göre çıkar. Örnek: Prostat, mide, kalp vb.. Bu sıralama haftalık veya anlık değişse de genel ortalama doğruluk payı %80’lerdedir.


Meridyen Taraması:


Meridyen düzeyinde sistemlerin taraması çıkar. Lenf sistemi, böbrek sistemi vb. Yine ilk 5 çıkar.


Rezonans Modülü ile aynı zamanda kişinin hangi programlara en çok ihtiyaç duyduğu da ölçülebilir.


Sadece insanların değil hayvanların da ölçümleri yapılabilir.


Birkaç dakikada birçok ölçüm cep telefonu ekranından görülebilir.


Rezonans modülünde tarama yaptıktan sonra isterseniz kişiye ya da kendinize 2 dakikadan beş saate kadar uzanan seçeneklerle düzenleyici frekans gönderebilirsiniz.


Rezonans kısmı çok derinlikli bir bölümdür.


Homeopati, Bach Çiçekleri, Shüssler Tuzları, Iching, Kristal taşlar, Avusturalya Çiçek Terapisi, Dijital Beslenme, AminoAsitler için ölçüm yapıp ihtiyaç belirlendikten sonra frekans gönderilebilir.


Bu modülde uzaktan analiz ve frekans göndermek de mümkündür.


HEALY FİRMASININ ARKASINDA KİMLER VAR?


Alanında uzman birçok doktor ve yatırımcıdan oluşmaktadır. Healy’nin yaratılmasında öne çıkan iki isim Marcus Schimieke ve Nuno Nina’dır.


Marcus Schmieke’nin mühendislik bilgisi ile Portekizli bir pratisyen hekim olan Nuno Nina’nın binlerce insan üzerinde sahip olduğu tecrübe ve araştırmalar sonucu oluşturduğu 144 bin adetlik Altın Frekans koleksiyonu bir araya gelerek Healy’yi ortaya çıkarmıştır.


YAN ETKİSİ VAR MIDIR?


Yan etkisi yoktur. Bazı durumlarda kullanılması önerilmez. Daha doğrusu standart durumlar bu cihaz için de geçerlidir.


-Yeni ameliyat olanlar

-Gebeler

-Epilepsi hastaları

-Kalp pili bulunanlar


SU İÇMEM GEREKLİ Mİ?


Günlük bol su tüketimi ideal olup seanslardan önce ve sonra 1’er su bardağı su içilmesi özellikle hücresel aktarım ve iletişim için önerilir.


YANLIŞ PROGRAM KULLANINCA NE OLUR?


Yanlış program diye bir şey yoktur. Sizin ihtiyacınıza göre değişken frekanslar verir. Yola çıkmayacaksanız ya da özel bir gece geçirmeyecekseniz ama gece vakti enerji programını kullanırsanız sizi daha geç uyutur.


Bağırsak sorununuz yoksa ve bu programı kullanırsanız sadece bağırsaklarınız güçlendirmiş olursunuz..


HEALY CİHAZININ ANA FAYDALARI NELERDİR?


Kısaca sıralayacak olursak düzenli kullanımınızda:


1- ATP Üretimini (hücre enerji depolaması) %500’ler civarı artırarak hücre gençleşmesini sağlar.


2- Protein sentezlemesini %70’lerin üzerinde artırarak daha sağlıklı hücre oluşumunu sağlar.


3- Vücuda frekanslar vererek hücre gerilimi modeli doğrultusunda hücreleri ideal seviyeye dönüştürür. Bu da bozulan sağlığımızı geri kazanmamızı destekler.


4- Beslenmenizdeki bozukluklardan dolayı oluşan toksinlerin atılımını hızlandırarak daha kötüye gitmesini önler.


5- Kronik rahatsızlıkların iyileşmesinde size kullandığınız ilaçlar ya da takviyelerin yanında %500’lere varan destek sağlar.


6- Kullanımı gayet ekonomik olduğu için doğal bir hastaneye sahip olmuş olursunuz.


7- Gıda takviyesi kullanıyorsanız verimliliği artıracağı gibi daha az kullanarak da ödeyeceğiniz parayı amorte etmenizi sağlar.


8- Danışanlarınıza sadece sözel değil, doğrudan fayda sağlamış olursunuz.


9- Gereksiz yere ilaç kullanımının önüne geçmiş olursunuz.


10- Bedenimizin gerçek iyileştiricisinin yine bedenimiz olduğu gerçeği doğrultusunda ona ihtiyaç olduğu ortamı sağlamış olur. Örnek: Rutubetli bir bodrum katında yaşayan bir kişi sürekli solunum yolu rahatsızlıkları çekmekte ve ilaç kullanmakta olduğu halde iyileşememektedir. İşte frekans uygulaması rutubetin etkisini ortadan kaldırarak bedenin kendini inşasında ciddi bir katkı sağlamış olur.


11- Kronik rahatsızlıkların iyileşmesine destek sağlar.


12- Psikolojik sorunlarda size doğal bir destek sağlar ve bunların bedeninizde oluşturacağı yan etkileri oldukça azaltır.


HANGİ ALANLARDA TERCİH EDİLMEKTEDİR?


Türkiye’de frekans, rezonans ve mikro akım uygulamaları özellikle alerji, sigara bırakma, odaklanma, psikolojik sorunlar ve fizyoterapik alanlarda bugüne kadar daha çok tercih edilmiştir. Bununla ilgili büyük cihazlarda ciddi ücretler ödenerek bu hizmetler alınmıştır. İşte Healy başta biraz önceki alanlarda olmak üzere organsal ve sistemsel sorunlarda kendi kendinize kullanabileceğiniz programları da içermektedir.


EN ÇOK KİMLER TERCİH EDİYOR?


Ülkemizde koruyucu sağlık bakış açısı henüz tam yerleşmediğinden çoğunlukla sağlığı koruma için değil, kaybolan sağlığı geri kazanma adına bu ürünler satın alınmaktadır.


En çok tercih edenler:


1-Fizyoterapik rahatsızlığı olanlar


2- Kronik rahatsızlığı olanlar


3- Ağrı sorunları olanlar


4- Hiperaktivite- Otistizm aileleri


5- Sınav stresi ve odaklanma sorunu olanlar


6- Yatalak hastası olanlar


7- Kas-kemik-eklem sorunu olanlar


8- Yaşlılığa karşı


9- Güzellik için


10- Psikojik sorunlarda


11- Cinsel sorunlarda….


HEALY WELNESS’IN BİLİMSEL TEMELİ NEDİR?


Healy bir yaşam tarzıdır ve giyilebilir bir sağlıklı yaşam cihazıdır; ayrıca kullanımı kolay, ucuz ve çok akıllıdır.


Bilimsel Yaklaşım


Sağlık biliminde önemli olan, sadece inovasyon keyfi ve benzersiz bir şeye sahip olmanın tatmini değildir. Sağlık bilimi aynı zamanda kanıta dayalı gerçekler, bilimsel olarak kanıtlanmış gelişme ve inandırıcı yayın sayısıyla da ilgilidir.


Alternatif doktorlar ve bilim adamları tarafından onlarca yıllık araştırma sırasında frekans uygulaması geliştirilmiştir. Bu yöntemin güvenliği, kendi pratisyenlerimizin binlerce uygulaması ile doğrulanan birçok çalışma ve on yılların tecrübesiyle kanıtlanmıştır.


Özellikle iki bilim adamı, bu alandaki çalışmalarımızın temelini yıllar önce atmıştır:


Prof. Robert O. Becker


Ortopedi cerrahı ve elektroterapi alanında uzman araştırmacı, modern elektro-medikal teknolojinin “kutsal kitabının” yazarı. Vücut Elektriği isimli bu kitap 1985 yılında yazılmıştır.


Profesör Becker, New York’taki Syracuse Üniversitesi’nde ders verdi. 1975 yılı gibi erken bir zamanda görünmez elektromanyetik radyasyonun tehlikelerine dikkat çeken ilk bilim insanlarından biriydi.


Ana araştırma alanı, vücudun kendi biyo-elektromanyetik fenomenlerini kullanarak organ ve organ sistemlerinin yenilenmesiydi.


Prof. Bjorn Nordenstrom


Bjorn Nordenstrom, İsveç’teki Karolinska Enstitüsü’nde fahri radyoloji profesörüdür. Nobel Ödülü Tıp Komitesi’nin önceki başkanıydı.


“Biyolojik Olarak Kapalı Elektrik Devreleri” adlı kitabında Profesör Nordenstrom, vücutta kan veya lenf sirkülasyonuna benzer bir biyoelektrik devre tanımladı.


Becker ve Nordenstrom tarafından yapılan araştırmalar, birçok rahatsızlığın hücre zarı gerginliği, yani hücre içi ve hücre iç boşluğu arasındaki gerilim farkı ile ilgili sorunların sonucu olabileceğini ortaya koymaktadır.


Vücudunuzdaki Hücreler


Bir hücre, vücudunuzun her organındaki en küçük yapı taşıdır. Vücudunuzda yaklaşık 70 trilyon tane var, yani 70 milyon tane milyon! Vücudunuzdaki hücre sayısı dünya nüfusunun 14.000 katıdır!


Hücreler elbette amaçlarına göre özelleşmiştir, ancak hücrenin temel “modeli” her zaman aynıdır (bu arada bitkilerdekiler, hayvan ve insanlarınkine çok benzer).


Bir Model Olarak DNA


Vücudunuzdaki her hücre, DNA’da depolanan aynı modele sahiptir.


Her hücre yaklaşık 3 gigabayt veri hafızasına sahip olup, tüm diğer vücut hücreleri için bu modelin tamamını içerir.


Genetik bilgiyi depolamak için bunların yaklaşık yüzde 3’ü kullanılır; hücrede kalan depolama alanının amacı henüz büyük ölçüde anlaşılmamıştır.


Hücre Çekirdeği


Hücrelerinizin her birinin yapısı ve içsel işlevi büyük ölçüde aynıdır.


Patron olarak hücre çekirdeği, enerji santralleri olarak mitokondri, enerji depolaması için ATP, bağırsak olarak endoplazmik retikulum, enzim üreticisi olarak Golgi cisimciği ve her şeyi bir arada tutan dış kabuk olarak hücre zarı bulunur.


Her bir hücrenizin kendi metabolizması vardır: su, besin maddeleri ve oksijen içeri girmeli, metabolik ürünler de çıkmalıdır.


Hücre Metabolizmanız


İnsanlarda, su ve besinlerin nasıl içeri taşındığı ve metabolik ürünlerin nasıl dışarı taşındığı herkes tarafından bilinir.


Hücrelerde bu taşıma, hücre zarı olarak bilinen yüzeylerindeki açıklıklar üzerinden gerçekleşir.


Hücre zarındaki “valfler” gerektiğinde açılır ve kapanır. Bu mekanizma, voltaj potansiyeline, yani hücre içi ve hücreler arası boşluk arasındaki gerilim farkına dayanır. Bu potansiyelin doğru veya yanlış miktarı, sağlıklı veya hastalıklı hücre metabolizmasından sorumludur.


Frekans Uygulaması


Az önce bahsettiğimiz gibi, maddenin hücre içine ve dışına taşınması bir tür manyetik kontrollü valf mekanizması üzerinden işler.


Gerilim potansiyeli, yani hücrenin içindeki voltaj ile hücreler arasındaki voltaj arasındaki fark, (fizyolojik olarak) sağlıklı hücre metabolizmasından sorumludur.


Bizim görüşümüze göre, bu mekanizma frekansların vücutta birçok farklı amaçla uygulanabilmesinin nedenini açıklıyor.


Yasal Sorumluluk Sınırlaması: Bilimsel araştırma, Healy teknolojisinin temelini oluştururken, sağlık ve sıhhatle bağlantısı kapsamlı şekilde araştırılmamış veya gösterilmemiştir. Healy hastalığı iyileştirmek, tedavi etmek, hafifletmek, teşhis etmek veya önlemek için değil, enerjetik dengeyi desteklemek ve iyileşmeyi, canlılığı ve esenliği artırmak için tasarlanmıştır



52.792 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page